تعویذی جهت عدم تاثیر سموم غذا
دسترسی به غذاهای طبیعی و سالم، یکی از اصول مهم حفظ سلامتی است و این موضوع، بخصوص برای اهل ایمان که بر اساس آموزه های اسلام، خواستار رزق حلال و طیب هستند اهمیت فراوانی دارد. اما صنعتی شدن عرصۀ تغذیه و استفاده از مواد نگه دارنده و سموم شیمیایی، باعث شده است که حتی سبزیجات و میوه ها که شاید از سالمترین مواد موجود در بازار باشند نیز آلوده به این سموم گردند و امید چندانی جهت دسترسی به مواد خوراکی کاملاً سالم وجود نداشته باشد. از این رو بکارگیری تدابیری که باعث سم زدایی از بدن میشود اهمیت فراوانی دارد. استفاده از چای بادرنجبویه و انجام سنت حجامت میتواند نمونه هایی از این موضوع باشند. لیکن با رجوع به منابع حدیثی،به موردی بر میخوریم که بخصوص در شرایط امروزی اهمیت وافري پیدا می کند و آن تعویذی است که مانع از اثر سموم غذا میشود. شایسته است که شیعیان اهل بیت علیهم السلام در عين تلاش جهت بدست آوردن غذاهاي سالم، این دعا را هم در ابتدای هر غذایی بخوانند تا به حول و قوه الهی از اثرات سموم موجود در غذاها در امان بمانند.
* * * * * * * *
در مفتاح النبوة روایت شده: چون پیامبر اسلام صلى الله علیه و آله، اسلام را در مدینه آشكار كرد و مردم را علناً به اسلام دعوت نمود، حسد عبدالله بن ابى (رئیس منافقان) بر پیامبر خدا شدت یافت؛ پس آن حضرت را با اصحابش بر طعام مسمومى دعوت نمود تا او را شهید نماید. جبرئیل نازل شد و آنچه او اراده كرده بود به حضرت خبر داد. وقتى كه بر سر سفره نشستند، پیامبر اكرم (صلى الله علیه و آله) به امیر المؤ منین علیه السلام فرمود: ((یا على! تعویذ و دعاى مفید را بر این طعام بخوان)) ، پس آن حضرت این دعا را خواند:
بِسْمِ اللَّهِ الشَّافِي، بِسْمِ اللَّهِ الْكَافِي، بِسْمِ اللَّهِ الْمُعَافِي، بِسْمِ اللَّهِ الَّذِي لَا يَضُرُّ مَعَ اسْمِهِ شَيْءٌ، وَ لَا دَاءٌ فِي الْأَرْضِ، وَ لَا فِي السَّمَاءِ وَ هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيم
به نام خداوند شفا بخش، به نام خداوند كفايت كننده، به نام خداوند عافيت دهنده، به نام خدايى كه با ياد كردن نامش هيچ چيزی و هیچ مرضی در زمين و آسمان ضرر نمی رساند، و اوست شنوا و دانا
جهت ديدن تصوير در اندازه اصلي بر روي آن كليك نماييد
پس حضرت رسول صلى الله علیه و آله و حضرت على علیه السلام و هر كه با آنها بودند از آن غذا خوردند تا سیر شدند، و سالم از سر سفره بر خواستند، وقتی عبدالله بن ابى این قضیه را مشاهده كرد، خیال كرد كه غذا را مسموم نكرده ، پس با دوستان خود بر سر سفره نشستند و بقیه طعام را خوردند و همگى هلاك شدند.
همچنين علامه طباطبايي (رحمةالله عليه) در كتاب سنن النّبی به حديث ديگري در مورد اين دعا اشاره مي كنند:
از امام حسن عسكرى عليه السّلام نقل است كه فرمود: رسول خدا صلّى اللَّه عليه و آله دست خود را بر گوشت ذراع (دست گوسفند) كه زنى يهودى آن را مسموم كرده بود كشيد و گفت: (دعاي مذكور) ... سپس فرمود: بخوريد با نام خدا. پس رسول خدا صلّى اللَّه عليه و آله و همراهان همگى از آن خوردند تا سير شدند و هيچ زيانى به آنان نرسانيد.
مجمع پژوهشگران طب سنتی حکیم جرجانی منتشر کرد:
بادکــش درمــانی
دانلود جزوه آموزش بادکش درمانی نوشته دکتر روزگاری:
حجم فایل: 3,9 مگابایت
دانلود از پیکوفایل:
(
کلیک کنید)
دانلود از مدیافایر:
(
کلیک کنید)
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
دانلود فیلم (بهمراه صوت):
.
دانلود فیلم:
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
قسمت اول [19 مگابایـت، 14 دقيقه، flv] : (مدیافایر)
قسمت دوم [22 مــگـابایت، 15دقيقه، flv] : (مدیافایر)
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
دانلود صوت:
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
[۴ مــگـابایت، ۲۷ دقيقه ]
(پيكوفايل) (مدیافایر)
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
*
توضیحاتی در مورد پزشکی ایرانی
*
توضیحاتی در مورد چای ها ن مضرات چای سیاه
*
انحراف در سنت های تغذیه ای ایران
*
با وجود پیشرفت های کنونی چه نیازی به طب سنتی داریم؟
*
طب مدرن در تشخیص و درمان صعف دارد
*
ثبت کشفیات دانشمندان اسلامی به نام غربی ها
*
طب سنتی علت درمانی میکند و طب جدید علامت درمانی
*
فرق استفاده از «مادۀ مؤثره» و «عصاره» در درمان بیماری ها
*
پیشرفت ها و تغییرات دنیا دلیل بر کنار گذاشتن طب سنتی نمی شود
* توجه: به نظر بنده برخی از نظرات جناب دکتر روازاده در این برنامه با نظرات جریان اصیل طب اسلامی همخوانی ندارد که ممکن است بر اثر مصلحت سنجی هایی که ایشان در نظر داشته اند ایراد شده باشد ... (از جمله: مطرح کردن واژه طب ایرانی – یکی دانستن مبانی طب مدرن و سنتی)
دانلود کلیپ:
نبضم را گرفت و تمام بیماری هایم و علت آن ها را به من گفت
همین الان افرادی در ایران داریم که نبض رو میگیره و از موی سر تا نوک پا رو
براتون اسکن میکنه. خودم برای اینکه آزمایش کنم خودمو در اختیار دو نفر از
این افراد قرار دادم. خب خودم اشکالات خودم رو میدونم که چه خبره! دیدم
قشنگ شروع کرد از بالا همینطور لایه لایه اسکن کرد تا پایین؛ علتش رو هم
گفت؛ درست هم گفت ... این هم پزشکی است دیگه؛ چرا خودمونو از این
محروم می کنیم؟
.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
[1.1 مگــــابایـت، 30 ثانیه، wmv]
(پیکوفایل) (مدیافایر)
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
دکتر محمود احمدی نژاد یکی از طرفداران طب سنتی و اسلامی است و این اولین بار نیست که ایشان در یک جمع اینچنینی به لزوم توجه به این عرصه می پردازند. ایشان قبلاً هم ضمن اشاره به برخی توانمندی های موجود در این عرصه فرموده بودند که آن طبی که ما باید به سمت تولید آن حرکت کنیم باید چنین طبی باشد. این بار نیز ایشان در حالی که در مراسم اهدای جوایز برگزیدگان هفدهمین جشنواره تحقیقات علوم پزشکی رازی سخن میگفت در مواجهه با دیدگاهی که میگوید طب سنتی و اسلامی مربوط به گذشته و کهنه شده است، به بیان خاطرات و تجربیات شخصی خود از اثربخشی و سودمندی طب سنتی پرداخت. اما متاسفانه بیانات ایشان از سوی خبر 20:30 (بخش صرفا جهت اطلاع) با کم لطفی مواجه شد و با طعنه و کنایه از آن استقبال شد.
به گزارش عصر ایران ایشان در این جشنواره گفتند: ما در ایران افرادی را داریم که در هر جای طبیعت ایران که بروند با یک نگاه به شما اثرات دارویی گیاهان مختلف آن منطقه را میگویند. افرادی هستند که با نگاه به پوشش گیاهی مناطق مختلف از معادن زیرزمینی آن منطقه خبر میدهند و وقتی کارشناسان بررسی میکنند میبینند که گفتههای وی درست بوده است.
وی در بخش دیگری از بیان خاطرات شخصی خود گفت: ما افرادی را میشناسیم که با گرفتن نبض شما مانند پیشرفتهترین دستگاههای دیجیتال مثل سیتی اسکن، بدن شما را اسکن میکنند و تمام عیب و ایرادهای سیستم بدنی شما را ذکر میکنند. خیال نکنید این چیزهایی که میگویم از شنیدههای من از دیگران است. خودم دو بار خود را در اختیار این افراد قرار دادهام و آنها با گرفتن نبض من تمام مشکلات و بیماریهای بدن من را ذکر کردهاند و علتش را هم گفتهاند.
احمدینژاد گفت: 8-9 سال قبل به یک مغازه عطاری رفتم که الان در طرحهای توسعه شهری با خاک یکسان شده است. یک پیرمرد 80-90 ساله آنجا بود که دو هزار جور دارو و سنگ و ... در دکان عطاریاش بود. افراد میامدند و او همانطور که پزشکان بیماران را ویزیت میکرد آنها را ویزیت میکرد و داروهای لازم را به آنها میداد. ما باید از این آدمها حمایت کنیم.
(Food inc)
با دوبله فارسی
پخش شده از شبکه دوم سیما
زمان: 80 دقیقه
حضور در جشنواره ها:
برنده بهترین فیلم مستند در جشنواره گاتهم در سال 2009
برنده بهترین فیلم مستند در جشنواره انجمن منتقدان فیلم جنوب شرقی2009(SEFCA)
برنده بهترین فیلم مستند در جشنواره انجمن منتقدان فیلم ناحیه واشینگتن 2009(WAFCA)
نامزد بهترین فیلم مستند در جشنواره آکادمی اسکار
از دیگر موضوعاتی که در این برنامه مورد بررسی قرار می گیرد میتوان به آسیب هایی که تهیه این نوع غذاها از جمله غذاهای آماده به انسان می زند، اشاره کرد. حقایقی تلخ و شوک دهنده در مورد آنچه میخوریم، چگونگی تولید آنها، اینکه چطور بودیم و کجا میرویم، ...
«مرغهایشان درشت تر، میوه هایشان زیباتر و هرگز فاسد نمیشوند اما در عوض باکتری خطرناک E.Coli وارد چرخه مواد غذایی آنها شده که سالانه 73000 آمریکایی را راهی بیمارستان می کند.»
از سال 1950 صنعت غذای فست فود رشد چشمگیری پیدا کرد. تنها چیزی که کمپانی های تولید کننده غذا به آن توجهی ندارند، سلامتی مردم و مزرعه داران و حیوانات و دامها می باشد و فقط هدف تولید ثروت بیشتر میباشد. در آمریکا نهضتی مردمی برای برگشت به غذاهای سنتی راه افتاده و هر سال نمایشگاه های بزرگی محصولات طبیعی را به مردم عرضه می کند. امید است که در ایران نیز برگشت مردم به غذاهای طبیعی و سنتی محقق شود.قســـمت اول: (مدیافایر) (پارسااسپیس)
قســـمت دوم: (مدیافایر) (پارسااسپیس)
قسـمت سوم: (مدیافایر) (پارسااسپیس)
قسمت چهارم: (مدیافایر) (پارسااسپیس)
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
جهت اجرای فرمت rmvb میتوانید از این نرم افزار استفاده نمایید
* ابتدا همۀ فایل ها را در یک جا دانلود کرده و سپس اولین فایل را آنزیپ کنید تا نرم افزار winrar بطور خودکار بقیه فایل ها را شناخته و پس از آنزیپ کردن، یک فایل یک تکه را تحویل دهد. در صورتی که همۀ فایل ها دانلود نشده باشند، نرم افزار قادر به آنزیپ کردن فایل ها نمیباشد.
* جهت دانلود این فیلم با فرمت mp4 به حجم 375 مگابایت می توانید به این آدرس مراجعه نمایید.
علم طب (قدیم) علمی آسمانی است
.
.
مفضل بن عمر جعفی به امام صادق علیه السلام نامه نوشت و به او اطلاع داد که گروه هایی از این مردم پدید آمده اند که ربوبیت خدا را انکار می کنند و در این مساله به مجادله می پردازند. مفضل از امام خواست که سخن این گروه ها را رد کند تا وی بتواند با آن ها محاجه کند. امام علیه السلام در پاسخ مفضل چنین نوشت:
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ. اما بعد، خداوند ما و تو را به انجام طاعت خود موفق بدارد و …. …. …. ….
نامه تو به من رسيد و براى تو نامهاى مىنويسم كه در آن با بعضى از اهل اديان از منكران مباحثه كردهام و آن چنين است:
پزشكى از هند پيش من آمد و با من در عقيده خود منازعه مىكرد و در گمراهى خود مجادله مىنمود. روزى او هليلهاى را خورد مىكرد تا به دوايى كه به آن احتياج داشت مخلوط كند، اين سخن را كه همواره در آن با من منازعه مىكرد، بر زبان آورد و آن ادعاى او بود مبنى بر اينكه: «دنيا همواره بوده است و هميشه درختى روئيده و درختى افتاده است و كسى متولد شده و كسى مرده است»، او گمان مىكرد كه اعتقاد به خداوند يك ادعايى است كه دليلى ندارد و براى او ثابت نشده است و اين مطلبى است كه آخرى از اولى و كوچك از بزرگ اخذ كردهاند و همانا اشيائى كه جدا و يا با هم و آشكار و يا پنهان هستند، تنها با حواس پنجگانه شناخته مىشوند. پس به من خبر بده كه با چه چيزى به شناخت پروردگارت كه او را با قدرت و ربوبيت مىشناسى، استدلال مىكنى؟ در حالى كه همه چيز با همان حواس پنجگانه شناخته مىشود .........
امام صادق عليه السّلام به آن طبيب فرمود:
به من اطمينان بده كه اگر براى تو از همين هليله كه در دست توست و از همين طب كه فن تو و فن پدران و نياكان توست و از دواهايى كه مشابه آن است، دليل آوردم، تو حق را مىپذيرى و انصاف مىدهى؟
گفت: به تو اطمينان مىدهم.
گفتم: آيا مردم را زمانى گذشته است كه طب و منافع آن را مانند همين هليله و امثال آن نمىشناختند؟
گفت: آرى.
گفتم: پس از كجا به آن راه پيدا كردند؟
گفت: با تجربه و مقايسه.
گفتم: پس چگونه به اين فكر افتادند كه تجربه كنند و از كجا فهميدند كه اين كار به مصلحت بدنهاى آنهاست در حالى كه جز ضرر در آن نمىديدند؟ چگونه آن را شناختند و چيزى را فهميدند كه حواس ظاهرى به آن هدايت نمىكرد؟
گفت: با تجربه.
گفتم: به من خبر بده از بنيانگذار علم طب و تعريفكننده اين گياهان دارويى كه در شرق و غرب عالم پراكنده است مگر چنان نيست كه به ناچار مرد حكيمى از اين شهرها اين علم را وضع كرده است؟
گفت: به ناچار چنين است و مرد حكيمى آن را وضع كرده و دانشمندان ديگر را بر آن گرد آورده و آنها در آن نظر كردهاند و با عقول خود راجع به آن انديشيدهاند.
گفتم: مثل اينكه انصاف را رعايت كردى و به اطمينانى كه داده بودى عمل نمودى. اكنون بگو كه اين حكيم چگونه اين مطلب را فهميد؟ فرض كنيم كه او دواهايى را كه در مملكت خود او بود شناخت مانند زعفران كه در بلاد فارس به عمل مىآيد آيا تمام گياهان زمين را جستجو كرد و درخت به درخت آنها را چشيد تا اينكه همه آن بر او معلوم شد؟
آيا عقل تو به تو اين اجازه را مىدهد كه بگويى حكيمانى همه بلاد فارس و گياهان آن را درخت به درخت بررسى كردند و با حواس خود آنها را شناختند و به آن درختى كه در آن يكى از تركيبات اين دواها وجود داشت دست يافتند با اينكه حواس آنها آن را درك نمىكرد؟
فرض كنيم كه آن حكيم پس از جستجوى بسيار و بررسى در همه بلاد فارس، اين درخت را شناخت، پس چگونه دانست كه آن درخت خاصيت دوايى پيدا نمىكند مگر اينكه به آن هليله از بلاد هند و مصطكى از روم و مشك از تبت و دارچين از چين و بيضه بيدستر از ترك و افيون از مصر و حبر از يمن و بورق از ارمنستان و غير اينها از تركيبات داروئى كه گياهانى گوناگونى هستند، مخلوط شود؟ چون تأثير آن در صورتى است كه اينها يك جا جمع شوند و به تنهايى آن منفعت را ندارند. او چگونه به محل روييدن اين گياهان داروئى كه اقسام گوناگونى دارند و در شهرهاى مختلف قرار دارند پى برد و اين در حالى است كه برخى از آنها به صورت ريشه و برخى به صورت برگ و برخى بصورت فشرده و برخى به صورت مايع و برخى به صورت صمغ و برخى به صورت روغن و برخى به صورت فشار دادن و برخى به صورت طبخ كردن است و برخى به صورتى است كه فشار داده مىشود ولى طبخ نمىشود و اين هر كدام با لغت خاصى است و بعضى از آنها جز با تركيب با بعضى ديگر حالت دوا پيدا نمىكند و برخى از آنها اعضاء بدن درندگان و حيوانات خشكى و درياست.
در همين حال، مردم اين شهرها با يك ديگر دشمنى و اختلاف دارند و با زبانهاى گوناگونى صحبت مىكنند و در حال جنگ هستند و همديگر را مىكشند و اسير مىكنند. آيا به نظر تو اين حكيم تمام اين شهرها را گشته و تمام زبانها را مىدانست و در همه جا گردش كرده و اين گياهان را در شرق و غرب با امنيت و سلامت بررسى نموده و هرگز بيمار نشده و نترسيده و همواره زنده بوده و مرگ به سراغ او نيامده و هميشه هدايت يافته و گمراه نشده و خسته نشده تا زمان و محل رشد آنها را دانسته با اينكه آنها صفات و رنگها و نامهاى گوناگونى دارند، سپس او هر كدام را به صفت خود شناخته و هر درختى را با رويش و برگ و ميوه و بو و طعم آن مشخص كرده است.
آيا اين حكيم چارهاى جز اين داشته كه تمام درختان دنيا و سبزيها و ريشههاى آن را درخت به درخت و برگ به برگ و جزء به جزء بررسى كند؟
فرض كنيم كه آن درختى را كه مىخواسته پيدا كرده، پس چگونه حواس ظاهرى او را راهنمايى كرده كه اين درخت صلاحيت داروئى دارد و درخت گوناگون است بعضى از آن شيرين و بعضى تلخ و بعضى ترش و بعضى شور است. اگر بگويى كه آن حكيم در اين شهرها از اين و آن مىپرسد، او چگونه در باره چيزى كه آن را مشاهده نكرده و با حواس خود درنيافته مىپرسد و اساسا او چگونه از اين درخت مىپرسد در حالى كه او زبان آنها را نمىداند و به زبانهاى ديگر چيزهاى بسيارى است.
فرض كنيم كه او چنين كرد، او سودها و زيانها و چگونگى تسكين دادن و تحريك و سردى و گرمى و تلخى و تندى و نرمى و شدت آن را چگونه مىشناسد اگر بگويى از راه گمان مىشناسد، اين درست نيست چون اينها با طبايع و حواس درك نمىشوند و اگر بگويى با تجربه و خوردن آنها مىشناسد، او بايد در اولين دفعهاى كه اين دواها را مىخورد، مىمرد چون به آنها جهالت داشت و سود و زيان آنها را نمىدانست و بيشتر آنها سمّ قاتل است و اگر بگويى كه او در تمام شهرها گشته و در ميان هر ملتى زندگى كرده و زبان آنها را ياد گرفته و دواهاى آنها را با كشتن اولى و دومى تجربه كرده، در چنين حالتى او بايد جماعت بسيارى را بكشد تا يك دارو را بشناسد و مردم اين شهرها كه كسانى از آنها را كشته است خود را فداى او نمىكنند و نمىگذارند كه در ميان آنها زندگى كند.
فرض كنيم كه او همه اينها را بررسى كرد، ولى بيشتر آنها سمّ قاتل است اگر زياد بدهد مىكشد و اگر كم بدهد اثر نمىكند. فرض كنيم كه او همه اين كارها را كرد و در مشرق و مغرب زمين سير نمود و عمر او هم آنقدر طولانى شد كه درخت به درخت و شهر به شهر بررسى نمود، او چگونه چيزهاى ديگر مانند پرندگان و درندگان و حيوانات دريا را تجربه كرد. حال كه اين حكيم به گمان تو تمام گياهان دارويى را تجربه كرد و همه را جمع آورى نموده است ولى برخى از آنها حالت دارويى پيدا نمىكند مگر اينكه به اعضاء بدن حيوانى مخلوط شود، آيا او تمام پرندگان و درندگان دنيا را يك يك به دست آورده و آنها را كشته و تجربه كرده است همان گونه كه به گمان تو تمام گياهان را تجربه كرده است؟ اگر چنين بوده پس چگونه حيوانات باقى ماندند و نسل آنها از بين نرفت و آنها مانند درخت نيستند كه اگر يكى را ببرى ديگرى جاى آن را بگيرد.
فرض كنيم كه تمام پرندگان را به دست آورد، او با حيوانات دريايى چه مىكند او بايد دريا به دريا و حيوان به حيوان بگردد تا به آن احاطه پيدا كند همان گونه كه به فرض به تمام گياهان احاطه پيدا كرده است. اگر هر چيزى را قبول نكنى حتما اين را قبول دارى كه حيوانات دريايى همگى زير آب هستند آيا عقل و حواس به تو اين اجازه را مىدهد كه گمان كنى كه همه اينها را با بررسى و تجربه مىتوان درك كرد؟
طبيب هندى گفت: همه راهها را به روى من بستى، اكنون نمىدانم چه جوابى بدهم؟
پس گفتم: بزودى براى تو برهان ديگرى مىآورم كه مطلب بيشتر از آنچه گفتم روشنتر شود.
آيا نمىدانى كه اين دواها كه شامل گياهان و اعضاى بدن پرندگان و درندگان مىشود، حالت دارويى پيدا نمىكنند مگر پس از آنكه با يك ديگر تركيب شوند؟
گفت: آرى چنين است.
گفتم: به من خبر بده كه حواس اين حكيم چگونه مقدار آن را كه چند مثقال و چند قيراط است، درك كرده؟ تو دانشمندترين مردم در اين موضوع هستى چون كار تو طب است و تو گاهى در يك دارو از يك قلم چهار صد مثقال و از قلم ديگر سه يا چهار مثقال و قيراط يا كمتر و بيشتر وارد مىكنى تا به اندازه معلومى دوا به دست مىآيد كه اگر آن را به كسى كه اسهال دارد بدهى اسهال دارد او بند شود و اگر همان را به كسى بدهى كه قولنج دارد شكم او باز مىشود. چگونه حواس او دريافت كه آنچه را كه براى سردرد مىدهد به پاها نمىرسد در حالى كه پايين رفتن دارو آسانتر از بالا رفتن است و آنچه براى درد پا مىخورد به سر نمىرسد در حالى كه آن نزديك است و همين طور تمام دواهائى كه براى عضوهاى مخصوص خورده مىشود در حالى كه همه اينها به معده مىرسد و از آنجا پخش مىگردد، چگونه آن بالا مىرود و پايين نمىآيد حواس چگونه اينها را درك كرد و فهميد كه آنچه براى گوش است به چشم فايده ندارد و آنچه براى چشم است درد گوش را ساكت نمىكند و همين طور تمام اعضاى بدن كه دواى هر عضوى به همان عضو مىرسد. عقلها و حسّها چگونه اينها را فهميد در حالى كه حس در داخل بدن و عروق و گوشت و بالاى پوست راه ندارد نه با شنيدن و نه با ديدن يا بوييدن يا چشيدن و يا لمس كردن، آنها را درك نمىكند.
طبيب هندى گفت: از آنچه مىدانستم به من سخن گفتى، جز اينكه ما مىگوييم: حكيمى كه اين دواها و تركيبات آنها را وضع كرده وقتى به كسى دوايى مىداد و او مىمرد، شكم او را مىشكافت وعروق او را بررسى مىكرد و مجارى دوا را مىديد و آن جاهايى را كه دوا به آنها رسيده بود تحقيق مىكرد.
گفتم: به من خبر بده كه آيا تو نمىدانى كه وقتى دوايى در عروق قرار گرفت با خون مخلوط مىشود و با آن يكى مىگردد؟
گفت: آرى.
گفتم: آيا تو نمىدانى كه وقتى انسان مىميرد، خون او سرد و منعقد مىشود؟
گفت: آرى.
گفتم: پس اين حكيم چگونه دوايى را كه به مريض داده بعد از آنكه مخلوط شد و رنگى جز رنگ خون پيدا نكرد، مىشناسد؟
گفت: مرا به جاى سختى بردى و تا به حال چنين حالتى پيدا نكرده بودم چيزهايى گفتى كه نمىتوانم آنها را رد كنم ... ... ... ...
منابع:
[ طب النبى و طب الصادق -روش تندرستى در اسلام، ص: 94 - 103]
[بحارالانوار ج3 ص 181 - 184]
[سید ابن طاووس در کتاب «کشف المحجة لثمرة المهجه» (ص 9) و «فرج المهموم» (ص 11) به این رساله (اهلیلجه) استناد و از آن نقل کرده است]
سخنران: استاد حسین خیراندیش
(رئیس موسسه تحقیقات حجامت ایران)
دانشگاه تهران، پردیس علوم، تالار شهید دهشور 86/1/26
کارگاه طب اسلامی و گیاهان دارویی
.
دانلود صوت:
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
قـــسمت اول [ 7.4 مگابايت؛ 50 دقيقه]: (كليك كنيد)
قـــسمت دوم [ 7.6 مگابايت؛ 51 دقيقه]: (كليك كنيد)
قسمت سـوم [ 8.5 مگابايت؛ 57 دقيقه]: (كليك كنيد)
قسمت چهارم [ 8.7 مگابايت؛ 58 دقيقه]: (كليك كنيد)
لينك كمكی: در صورتی كه لينك های بالا در دسترس نيستند: (كليك كنيد)
* * * * * * * * * * *
در قسمت اول، به سیر تاریخی طب اسلامی از تولد تا مرگ آن اشاره می شود ... هر چند، مطالب مهمی در این قسمت گفته میشود اما به هر حال شاید چون مقدمه بحث هست ، در جاهایی نسبت به قسمت های دوم،سوم و چهارم از جذابیت کمتری برخوردار باشد ...
در قسمت دوم، وارد به چگونگی براندازی طب اسلامی می شود و انتقادهایی رو از طب مدرن بیان می کند.
در قسمت سوم، به معرفی سیستم طب اسلامی می پردازد که از چه قسمت هایی تشکیل شده.
در قسمت چهارم، به نکات تکمیلی و کاربردی و مباحث جذاب پرداخته می شود ...
تکمیلی:
همین سخنرانی بصورت تصویری با فرمت (RM-Real Media)
قسمت اول: 81 مگابایت: (مديافاير) (فورشرد)
قسمت دوم: 87 مگابایت: (مديافاير) (فورشرد)
قسمت سوم: 97 مگابایت: (مديافاير) (فورشرد)
.
کاری از گروه طب سنتی کانون فرهنگی رهپویان وصال شیراز
1
.
نسخه word
430 کیلوبایت
نسخه PDF
1 مگابایت
لينك كمكی: در صورتی كه لينك های بالا در دسترس نيستند: (كليك كنيد)
.
این جزوه شامل احادیث و مطالب فراوانی از جمله موارد زیر میباشد:
غذاهای زنده و غذاهای آبدار | چند روایت درباره خورده سبزی و میوه |
آداب خوردن میوه در اسلام | داستان های طبی از معصومین (علیهم السلام) |
شرح قسمتی از معالجات معصومین | چند دستور طبی |
حفظ سلامتی بدن | آداب غذا خوردن |
دستوراتی در باره خواب و آسایش | آداب حمام رفتن |
طبابت روحی | طب سوزنی |
طرز تهیه چای سنتی | انواع چای های سنتی ایران |
انواع مزاجها، علت سوء مزاج ها و درمان آن ها | پرسشهای بی پاسخ طب مدرن |
قواعد طبخ غذا | ظروف غذا |
حجامت و اقدامات قبل از حجامت | فصد |
زالو انداختن كاربرد و خواص آن | جداول مزاج انواع خوراکی به همراه مُصلح آنها |
مضرات چاى (میوه جهنم) | دسیسه های استعمار در مقابل طب اسلامی |
برگرفته از سخنرانی ها و مکتوبات استاد جمشید خدادادی
عناوین کلی جزوهی «طب قرآنی» | عناوین کلی جزوهی «اسرار خوراکی ها» |
غذاهای ممنوعه غــذای انســــان (پروتئـين هــا، قــندها، چربــی ها، ويتامينها) پنج غذای ميکروب غذاهای مفيد و مضر برای برخی از اندام بدن عناصر اربعه و طبايع و مزاجها نشانههای غلبه صفرا و سودا و بلغم و دم غذاهايی که مزاج را تغيير میدهند کدام غذاها برای کدام مزاج مفيدند کدام غذاها برای کدام مزاج مضرند چرا بيمار میشويم برخی از غذاها و خوراکیهای مضر طرزتهیۀ برخی از غذاها و خوراکیهای مفيد(ترشیها، سسها، نوشابهها، شربتها، دم کردنیها، دسر و ...) ظروف غذا تاثير روانی رنگ ها درمان بيماری ها چای های سنتی ... |
طریقهی آماده نمودن بذر ها طرز تهیه شیر بادام طرز تهیه مرباجات خام مــــــــزاج خوراکی ها (لبــــنیات، حـــبوبات و غلات، مغز های گیاهی، ریشه ها، سیزیجات، توت ها و بذرهای ملین، صیفی جات، مرکبات، میوه جات، گوشت ها، ادویه جات) برنامهی رژیم پاک سازی 15 روزه طرز تهیهی انواع غذاهای رژیمی و نوشیدنی ها پاک سازی جسم و روح به روش طبیعی روش پیشگیری از بیماری ها ... |
رسول گرامی اسلام(ص) : الحجامة دواءُ لکلِّ داء : حجامت دوای تمام دردهاست تعریف حجامت : در واقع اعمال یک استرس فوری به سیستم ساکن دفاع عمومی بدن است تا آن را برعلیه تمام عوامل درونی و بیرونی هوشیار و فعال نماید. بیشترین کاربرد حجامت در بعد پیشگیری است و با مکانیسمهای مختلفی از جمله تنظیم سیستم ایمنی، تنظیم ترکیبات شیمیایی و هورمونی خون و تنظیم سیستم اعصاب خودکار بدن از ابتلا به انواع بیماریها پیشگیری میکند .علاوه بر این حجامت کاربردهای درمانی نیز دارد به نحوی که در درمان برخی بیماریها مانند سردردهای عصبی و میگرنی ، چربی ، قند و اوره خون ،سنگهای کلیوی و کیسه صفرا , پرخوری , بثورات پوستی , ویتیلیگو یا برص , آسم , جنون و بیماری های روانی , بی اشتهایی کودکان , ورم کلیه , افزایش عقل , میگرن , رشد اطفال , زردی اطفال موثر است. و هیچ عملی از اعمال تخلیه (فصد خون , تنقیه , مسهل , قی , تعریق و غیره)به اندازه حجامت قداست ندارند و از نظر علمی وقتی شما تک تک روش های تخلیه را به طور جداگانه بررسی کنید می بینید که حجامت خود به تنهایی مجموعه ای از همه ی این اعمال است که در قالب یک تیغ و لیوان ساچمه داری خلاصه شده است.و در کل حجامت باعث تخلیه خون , تصفیه و پاکسازی خون , تعدیل انرژی در سراسر بدن , تنظیم عمل هورمونی در بدن , خاصیت ضد سرطانی حجامت (در صورت تداوم ) تقویت سیستم دفاع ایمنی بدن , تنظیم و تحریک اعصاب مختلف بدن, انحراف دهنده مسیر خون از اندام پر ارزش به سمت اندام کم ارزش تر , تسریع عمل گردش خون , جلوگیری از خستگی قلب , رفع اسپاسم عضلانی و درد , جلوگیری از سکته از طریق تولید مواد رقیق کننده خون , ایجاد محیط مناسب برای رشد گلبول ها و افزایش عمر آنها , پاکسازی و اصلاح کار نزله ها , متوازن سازی اخلاط اربعه در بدن و... در آخر حجامت یعنی افزایش طول عمر و بالاخره حجامت یعنی اکسیر جوانی . نحوه انجام عمل حجامت تر: در این روش پس از اینکه موضع حجامت را ضد عفونی کردید ،ابتدا موضع عمل حجامت را با روغن زیتون , روغن مالی نمایید و کمی مالش دهید تا سرخ شود و با استفاده از یک لیوان یکبار مصرف (یا شیشه ای) مخصوص حجامت و با دستکاه مکش ، عمل بادکشی را انجام داده می شود . خلا ایجاد شده در لیوان باعث تجمع مواد سبک خون مویرگی در موضع حجامت میشود .سپس لیوان را از موضع جدا نموده و با یک تیغ پیستوری استیل چند خراش سطحی به عمق نیم تا یک میلیمتر(کم تر هم می توان زد) به صورت مایل ایجاد شود. سپس دوباره لیوان را گذاشته و عمل مکش را انجام داده می شود. این عمل سه تا پنج بار انجام میشود و در مجموع حداکثر 50 تا 70 سی سی خون از بدن شخص خارج میشود البته بدن در مدت زمان بسیار کوتاهی قادر به بازسازی این مقدار خون است . در این روش فضولات سطحی بدن تخلیه و خون نیک باقی می ماند و خون ناصالح بدین وسیله و به طور انتخابی از بدن دفع خواهد شد . (ملاک , انجام صحیح عمل حجامت می باشد نه خون زیاد آمدن) حجامت و اسلام : در قرآن مستقیما سخنی از حجامت نیامده است ولیکن در روایات احادیث بیشماری (بیش از 600 حدیث) راجع به مستحب بودن این فریضه الهی نقل شده است که خود مقاله مفصلی را می طلبد که در آینده در نشریه به چاپ خواهد رسید ولیکن در این مقاله صرفا به ذکر چند حدیث پسنده می کنیم: امام صادق (ع): حجامت ,نوره و سعوط از داروهای پیامبران شمرده شده.(بحارج62ص119) – امام صادق به نقل از پدران خود میفرماید:امیرالمومنین (ع) فرمود:بدرستیکه حجامت بدن را صحت می بخشد و موجب افزایش عقل می شود (بحار ج62ص114) - امام رضا می فرماید :رسول خدا (ص) فرمود:اگر در چیزی شفا وجود داشته باشد پس در تیغ حجام است یا شربتی ار عسل (بحار ج62ص127)- رسول اکرم در حدیث شب معراج می فرماید: وقتی به آسمان هفتم صعود داده شدم هیچ ملکی از ملائک بر من گذر نکردند مگر اینکه گفتند ای محمد حجامت کن و امتت را به حجامت کردن و خوردن سیاه دانه و قسط امر بفرما .(بحار ج18ص326) – اما صادق در حدیثی دیگر می فرماید :حجامت عقل را افزایش می دهد و موجب افزایش قدرت حافظه می گردد (بحار ج 62ص126) - به نقل از رسول خدا (ص) آمده است: بهترین عید , عید حجامت است که چشم را جلا می بخشد و بیماری را می زداید (بحار ج62ص116) آیا خون ورید(اهدا شده) با خون حجامت تفاوتی دارد؟ در طرحی پژوهشی که در بیمارستان لقمان حکیم تهران انجام شد، فاکتورهای بیوشیمی موجود در خون وریدی(خون اهدا شده) را با خون حجامت، همزمان مقایسه گردید که تفاوتهای فاحشی مشاهده شد. طوری که فقط میزان کلسترول خون حجامت، 5/2 برابر بیشتر از خون ورید بود، بنابراین برای کاهش میزان کلسترول خون، انجام حجامت بسیار مفید است. همزمان سم موجود در خون حجامت را با سم خون وریدی مقایسه شد که کشف شد سم موجود در خون حجامت 23 برابر سم خون وریدی بود که با توجه به فراوانی مسمومیتهای غذایی، شیمیایی، آلرژیک و تنفسی که بر اثر پراکندگی سرب و آلایندههای دیگر در محیطهای صنعتی و عمومی و شهرهای بزرگ وجود دارد، حجامت برای مقابله با این تهدیدات جانی کافی است. و در کتاب شناخت طبایع جلد 2 آمده است : مثلا اگر اسید اوریک در خون کسی5/8 باشد در خون حجامت او 5/9 است یا اینکه هما توکریت در خون کسی که 45 است در خون حجامت او 80 است. سنین مجاز حجامت و دفعات در سال: حجامت را می شود از 4 ماهگی تا 60 سالگی براحتی انجام داد البته در سنین بیشتر از 60 سالگی هم در صورت توانایی می توان انجام داد . بر حسب روایات برای دفعات حجامت در سال بهترین قاعده برای تمام سنین عمر حتی کودکی و کهنسالی ماهی یکبار است یعنی سالی 12 بار . اما بر حسب قانون (سن – روز) که در کتاب طب الرضا آورده شده است و آنرا از 20 سالگی به بعد مثال زده است به این صورت می باشد : مثلا فرد 20 ساله هر 20 روز یک بار یا فرد 30 ساله هر 30 روز یک بار یا فرد 35 ساله هر 35 روز یکبار و... و بر این اساس می شود سالی 6 تا 18 بار بر حسب سن های مختلف حجامت کرد. و از نظر دکتر سید علی ابوالحبیب , کودکان دبستانی و زیر دبستانی در فصول بهار و پاییز مجموعا 2 الی 4 نوبت این عمل را انجام دهند و در سنین راهنمایی فصلی 1 الی 2 بار انجام دهند و در سنین دبیرستان هر دو ماه یکبار انجام دهند و در صورت توان جسمی بالا و مزاج دموی 7 الی 8 بار در سال می توانند انجام دهند. البته در صورت نیاز و تجویز طبیب یا حکیم می تواند تعداد دفعات به گون ای دیگر باشد مثلا بعضی بیماران ممکن است در دوره ای هفته ای یکبار و گاها روزی یکبار حجامت را انجام دهند. آیا حجامت برای اطفال و نوجوانان نیز قابل توصیهاست؟..بلی. آثار و نتایج و فواید حجامت در نوزادان و اطفال و نوجوانان فراوان است كه به برخی از آنان اشاره میشود............................................................................................................ توصیههای قبل از حجامت: بهتر است با شکم خالی حجامت انجام نشود . بنابراین یک ساعت قبل از حجامت (ترجیحا شربت عسل ) یا آب انار یا ماءالشعیر لیمویی ,آب ترنج یا بالنگ , تریاق اکبر(در زمستان), سکنجبین عنصلی(در تابستان)میل نمایید. مصرف سیگار در روزی که قصد حجامت دارید ممنوع است. تا 12 ساعت قبل از حجامت مقاربت جنسی انجام نشود. قبل از حجامت حتما عینک را از چشم بردارید. توصیههای بعد از حجامت : تا 24 ساعت پس از حجامت از مصرف سیگار بپرهیزید. تا 12 ساعت پس از حجامت از خوردن ترشی ، لبنیات ، ماهی و تخم مرغ وغذاهای شور بپرهیزید. تا 24 ساعت پس از حجامت از انجام کارهای سنگین و نیز مقاربت جنسی اجتناب کنید. برای جبران ضعف احتمالی ، توصیه میشود بعد از حجامت یک لیوان شربت عسل یا ماءالشعیر لیمویی و یا یک عدد انار , شکر سرخ ,کاسنی و سرکه, میل کنید. ریختن گلاب روی شانه ها و مالیدن روغن خیری یا شب بو یا زیتون به موضع حجامت نیز توصیه می شود.جهت جلوگیری از عفونت زخم ،حداقل تا12 ساعت پس از حجامت استحمام نکنید. صبح روز پس ازحجامت میتوان استحمام کرد ،اما موضع حجامت را فقط با آب خالی (بدون استفاده از لیف و صابون ) بشویید(البته دوش یا غسل 3 الی 4 ساعت بعد از حجامت مشکلی ندارد). در چه افرادی نباید حجامت انجام شود : زنان باردار تا پایان ماه چهارم نباید حجامت نمایند(و بعد از آن بهتر است به صورت خوابیده حجامت کنند). افراد دچار مشکلات انعقادی مثل کمبود پلاکت و بیماران هموفیلی و افرادی که ضعف بسیار مفرط دارند وکم خونی بسیار شدید دارند ممنوع است (البته با درمان نزد طبیب حاذق و آگاه به طب سنتی بعد از یک دوره درمانی ان شاء الله آنان نیز می توانند حجامت را با تجویز طبیب انجام دهند) وحجامت زنان در طول دوره پریود و ایام قاعدگی بویژه اواخر این دوره ممنوع است. بهترین اوقات انجام عمل حجامت: بر طبق روایات و نظر حکما و اطبا بین روزهای هفتم تا دوازدهم و روز پانزدهم , هفدهم ,نوزدهم, وبیست و یکم ماه قمری مفید است.و ساعات اولیه طلوع آفتاب و غروب آفتاب بهترین وقت برای حجامت است. و در فصل بهار نتیجه انجام عمل حجامت بدلیل هیجان خون در بدن بهتر از هر فصل دیگری است ولی در فصول دیگر هم انجام این عمل مفید و موثر است.حجامت کردن در ماه اردیبهشت و نیز اوایل تیر ماه(معادل هفتم یا چهاردهم حریزان) بسیار توصیه شده است . و در دی ماه هر سال از انجام حجامت پیشگیرانه حتی الامکان پرهیز نمایید . بهترین روزها ی هفته برای حجامت دوشنبه و پنجشنبه می باشد و در روزهای جمعه و چهارشنبه خودداری کنید (بویژه ظهر جمعه) لیکن بطور کلی در مورد حجامت کردن به نقل از روایات متعدد ائمه معصومین قاعده بر این است که هر گاه بیمار نیاز به حجامت کردن, در هر وقت و هر ساعتی (حتی ظهر جمعه) پیدا کرد با خواندن آیت الکرسی و دادن صدقه این کار را انجام دهد .و اگر چنانچه انجام حجامت در چنین روزی ضروری نبود از انجام حجامت در این وقت صرف نظر نماید. استقبال پزشکان از حجامت: هم اکنون 1600 پزشک عمومی و متخصص آموزش دیده با پروانهی حجامت که توسط وزارت بهداشت تأیید شده است، در سراسر کشور فعالیت می کنند که اگر هر کدام حداقل روزانه 10 نفر را حجامت کنند، در سال بیش از 4 میلیون نفر را حجامت میکنند و در کشور 1,604,000,000عمل حجامت در سال انجام می شود. جالب این که بسیاری از بیماران و مراجعه کنندگان قبل از حجامت، در بالاترین سطوح تخصصی ویزیت شدهاند و نتیجه نگرفته اند و سپس به حجامت روی آورده اند. فقط تعداد پزشکانی که حجامت شدند و در مؤسسه تحقیقات حجامت پرونده دارند 5 هزار نفر هستند. به علاوه پزشکان بسیاری هم اهل حجامت شدن هستند که تشکیل پرونده ندادهاند. "حجامت" در دیگر کشورها چه جایگاهی دارد؟ پس از این که جرقه ی کارهای علمی حجامت و احیای آن در ایران در سال 1364 زده شد، اولین کشوری که به شکل علمی این موضوع را دنبال کرد، کشور آمریکا بود و پزشکان زیادی در این خصوص به فعالیت پرداختند که ثمره ی آن تأ لیفات ارزشمندی دربارهی حجامت است. دکتر" ایلکی چرالی" در آمریکا یک جلد و دکتر "یوهان آبله" در آلمان دو جلد (حجامت گرم و خشک و حجامت تر) کتاب وزین در این باره نوشتهاند. در سوریه کتابی با عنوان "دواءالعجیب" کشف قرن بیستم، با امضای 33 متخصص طب کلاسیک به رشتهی تحریر در آمده و سرشناس ترین چهره علمی و پزشکی اتریش به نام (آشنردروین) از طرفداران سرسخت حجامت می باشد و پروفسور یوکاسالونن می گوید: حجامت تنها راه پیشگیری و علاج سکته های قلبی و مغزی می باشد و در کشورهای دیگری نیز کتابهای خوب و مقالات پرمحتوایی نوشته شده که برخی از آنها در مؤسسهی تحقیقات حجامت ایران در حال ترجمه است.بزرگترین و مجهزترین و پرسابقه ترین کلینیک پژوهشی دنیا در عصر حاضر پیرامون حجامت , واقع در نیویورک و در ایالات متحده آمریکا می باشد. و امروز مبحث حجامت در برخی از دانشگاههای پزشکی آمریکا, انگلیس , آلمان و چین به طور کلاسیک تدریس می شود و حجامت در بیش از 50 کشور جهان از جمله آمریکا , شوروی , کانادا , نروژ , فنلاند , ژاپن , هند و...پذیرفته شده ودر حال انجام و پژوهش می باشد. در بسیاری از کشورها شیوع حجامت شتاب گرفته است. در دانشگاه "الازهر" مصر کارهای علمی خوبی انجام شده و در چین به شکل سیستماتیک این روش درمانی اجرا میشود. در بیمارستانهای چین یک بخش درمان طب سوزنی ، یک بخش درمان از طریق حجامت، یک بخش داروهای گیاهی و یک بخش طب کلاسیک است.و موسسه تحقیقات حجامت ایران به ریاست استاد گرانقدر دکتر حسین خیراندیش , با همکاری دانشگاههای علوم پزشکی دو کشور ایران و ارمنستان و وزارت جهاد سازندگی تا کنون مقالات و کتب فراوانی را در زمینه های مختلف حجامت به جامعه پزشکی عرضه نموده است. دعای حجامت: قبل از حجامت نیکوست صدقه دادن , خواندن آیت الکرسی , وضو گرفتن , ذکر صلوات و همچنین خواندن دعای زیر : بسم الله الرحمن الرحیم اعوذ بالله الکریمِ فی حجامتی منَ العَینِ فی الدّم و مِن کلِّ سوءِ و الاَعلالِ و الاَسقامِ و الاَوجاعِ و الاَمراضِ و اَسئَلُکَ العافیةِ و المُعافات و الشفاءِ مِن کلِّ داء (به نام خداوند بخشاینده مهربان پناه می برم به خداوند کریم در حجامتی که انجام می دهم از انحراف در خون و از تمام بدیها و علتها و سختی ها و دردها وبیماری ها و از تو عافیت و اسباب عافیت و شفای تمام بیماری ها را طلب می کنم) منابع : کتاب شناخت طبایع 2 , ص191-124 , تالیف دکتر سید علی ابوالحبیب مقاله حجامت و کاربرد آن : نوشته استاد دکتر خیراندیش , رئیس موسسه تحقیقات حجامت ایران دانلود سخنرانی دکتر سیادتی با موضوع تفاوت حجامت و اهدای خون 1 دانلود سخنرانی دکتر سیادتی با موضوع تفاوت حجامت و اهدای خون 2 دانلود سخنرانی استاد حسین خیراندیش با موضوع حجامت از دیدگاه اسلام 1 دانلود سخنرانی استاد حسین خیراندیش با موضوع حجامت از دیدگاه اسلام 2 دانلود جزوه کاربرد حجامت , تالیف استاد خیراندیش دانلود مصاحبه با دکتر عزیز خانی درباره حجامت اطفال 1 مصاحبه با دکتر خیر اندیش پیرامون کاربرد حجامت مقاله ای پیرامون حجامت حجامت اطفال 2 (دکتر عزیز خانی) قسمت دوم [3.9 مگابایت، 42 دقیقه] : (پیکوفایل) (مدیافایر) (فورشرد)
1 ـ افزایش قد و وزن و جهش رشد اطفال 2 ـ افزایش اشتها 3 ـ افزایش مقاومت اطفال نسبت به بیماریها و كاهش سرماخودگیها و بیماریهای عفونی پس از حجامت 4- اختلالات رفتاری و ناهنجاریهای عصبی كودكان......................................
بیش از 43 نوع بیماری اختصاصی در اطفال با حجامت قابل درمان است و نیز حجامت تاثیر ویژهای در شادابی پوست و مو و افزایش هوش و حافظهاطفال و نوجوانان دارد .
دانلود صوت و فیلم: استاد حسين خيرانديش
دانلود سلسله جلسات طب سنتی در شبكه تلويزيونی قرآن
كارشناس برنامه:
استاد حسين خيرانديش
برنامۀ وقت بيداری
دانلود سلسله جلسات استاد حسين خيرانديش در شبكه قرآن
جلسه اول (۱۳/۷/۹۰):
دانلود صوت (45 دقيقه؛ 6.7 مگابايت): (پيكو فايل) (مديافاير)
دانلود فيلم (65 مگابايت؛ wmv): (مديافـايـر)
عناوين بحث:
اخلاط اربعه - فشار خون گرم و سرد و درمان آن - زمينۀ پيدايش و درمان آرتريت روماتوئيد - شب ادراري - رفلاكس معده - ارده شيره - ممنوعيت خوردن ماهي با ماست - وقت خوردن شام - بي اشتهايي كودكان - جوش صورت
جلسه دوم(۲۰/۷/۹۰):
دانلود صوت (22 دقيقه؛ 3.3 مگابايت): (پيكو فايل) (مديافاير)
دانلود فيلم (37 مگابايت؛ wmv): (مـديافـايـر)
عناوين بحث:
غلظت خون - سنگ صفرا - لكنت زبان - خوردن سركه در ناشتا - توصيه هاي تغذيه اي - درمان توده هاي چربي زير پوستي و ...
جلسه سوم(۲۷/۷/۹۰):
دانلود صوت (37 دقيقه؛ 5.5 مگابايت): (پيكو فايل) (مديافاير)
دانلود فيلم (47 مگابايت؛ wmv): (مديافـايـر)
عناوين بحث:
تدابير فصل پاييز - جوشاندة نعناء - پيشگيري و درمان سرماخوردگي و آبرزيش بيني - گرفتگي بيني - بيماري صرع و درمان آن - ترك سيكار - درمان دفع پروتوئين از كليه - تقويت شير مادر - توصيه هايي به بيماران ام اسي - روماتيسم - از بين بردن بوي سير دهان - نمك دريا - لكه هاي پوستي و آنزيم هاي كبدي - نوشيدني نشاط آور - بخور اوكاليپتوس و ...
جلسه چهارم(۴/۸/۹۰):
دانلود صوت (۴۰ دقيقه؛ ۶ مگابايت): (پيكو فايل) (مديافاير)
دانلود فيلم (۴۶ مگابايت؛ wmv): (مديافـايـر)
عناوين بحث:
حالت عصبي و بي قراري كودكان - سرماخوردگي - توضيحاتي در مورد حمام سنتي - كمبود پلاكت و گلبول هاي سفيد در خون - كاربردهاي نعناء و پونۀ كوهي - مِنيـر (سرگيجه هاي دوره اي) - دردهاي سياتيكي - بي اشتهايي و بدغذايي بچه ها - گلودرد - تعريق - تفاوت ماساژ و بادكش - سرماخوردگي پيشرفته
جلسه پنجم(۱۱/۸/۹۰):
دانلود صوت (۴۸ دقيقه؛ ۷ مگابايت): (پيكو فايل) (مديافاير)
دانلود فيلم (۶۶ مگابايت؛ wmv): (مديافـايـر)
عناوين بحث:
توضيحاتي پيرامون سردي و تشخيص آن - لكنت زبان ناشي از شوك - اگزماي سوداوي و صفراوي - بيش فعالي بچه ها - درمان چاقي - دارويي براي كاهش اشتها - درمان چرك زير ناخن - درمان عفونت - رفع سردي استخوان - هپاتيت ب - پايين بودن آنزيم كبدي - بند آمدن خونريزي - كهير - سردرد گرم و سرد - مزاج منطقه اي - تقويت شير مادر - ريزش موي زنان - خارش بدن - شربت آب سيب - كم خوني - درمان نازكي استخوان - مزاج انواع سيب و ...
جلسه ششم(۱۸/۸/۹۰):
دانلود صوت (۴۹ دقيقه؛ ۷.۳ مگابايت): (پيكو فايل) (مديافاير)
دانلود فيلم (۶۱ مگابايت؛ wmv): (مديافـايـر)
عناوين بحث:
اهميت اصلاح روغن خوراكي - روغن كنجد و اهميت آن - درمان لوزۀ سوم - درمان لخته شدن خون پشت قرنيۀ چشم - چاقي و لاغري ناشي از غلبۀ سردي و گرمي - كبد چرب - سرفۀ خشك - نكاتي در مورد ترشي ها - رژيم غذايي عمومي براي تناسب اندام - علت بررسي داروهاي حرام در طب سنتي - ويژگي آبگوشت و آش ها - از بين بردن نفخ آش - نكاتي در مورد روغن كنجد و ...
جلسه هفتم(۲۵/۸/۹۰):
دانلود صوت (۳۶ دقيقه؛ ۵.۵ مگابايت): (پيكو فايل) (مديافاير)
دانلود فيلم (۴۳ مگابايت؛ wmv): (مديافـايـر)
عناوين بحث:
درمان نفخ - ناراحتی كليه - درد زانو - كم پشت شدن موهای چرب - رفلاكس معده - تنگی نفس - لكه های پوستی قهوه ای - توضيحاتی در مورد درمان سوختگی ها و زخم ها - فوايد و كاربردهای گياه شاخ بزی (آلوئه ورا) - تنگی ريه - كيست تخمدان - لكه هاي پوستی - زگيل - ميخچه - خشكي صورت - جوش
جلسه هشتم(۲/۹/۹۰):
دانلود صوت (۳۸ دقيقه؛ ۵.۷ مگابايت): (پيكو فايل) (مديافاير)
دانلود فيلم (۵۲ مگابايت؛ wmv): (مديافاير)
عناوين بحث:
ميخچه - سوزش معده - يبوست - خونريزی لثه - وزوز گوش - برخي مضرات موبايل - ترشی معده و فراموشی - دانه هاي قرمز روي پوست - چاغی و لاغری - چاقی و لاغری با رژيم انگور - جلوگيری از لاغری نامتناسب در خانم ها و آقايان - اگزما - سوسيس و كالباس - خواص فراورده های شتر - روغن كوهان شتر - آرتريت روماتوئيد - صرع گرم و صرع سرد - ورم پهلو - شب ادراری - افزايش حافظه و ...
جلسه نهم(۹/۹/۹۰):
دانلود صوت (۳۴ دقيقه؛ ۵.۲ مگابايت): (پيكو فايل) (مديافاير)
دانلود فيلم (۳۹ مگابايت؛ wmv): (مديافاير)
عناوين بحث:
اثر مراسم نوحه براي اهل بيت عليهم السلام بر روان - گل مژه - ميخچه كف دست و انگشتان - رفع چين و چروك صورت با رژيم انگور - انواع ريزش مو در مردان و زنان - كمردرد و پادرد - پوسيدگی دندان - خونريزی وعفونت لثه - تقويت بن دندان - كم كاری تيروئيد - تنبلی چشم - تقويت تمركز - تقويت بن استخوان - يبوست نوزادان - لكه های سفيد در كنار لب - انواع سردردها از ديدگاه طب سنتی و درمان آن
جلسه دهم(۱۶/۹/۹۰): (دكتر حسن اكبري)
دانلود صوت (۳۱ دقيقه؛ ۴.۶ مگابايت): (پيكو فايل) (مديافاير)
دانلود فيلم (۳۵ مگابايت؛ wmv): (مدیافایر)
عناوين بحث:
توضیحاتی در مورد اخلاط اربعه - سیاهی دور چشم - جوش و درمان آن - سرماخوردگی - سرفه - خال - تشنگی زیاد - تیك عصبی
جلسه يازدهم(۲۳/۹/۹۰): (دكتر حسن اكبري)
دانلود صوت (۲۹ دقيقه؛ ۴.۲ مگابايت): (پيكو فايل) (مديافاير)
دانلود فيلم (۴۲ مگابايت؛ wmv): (مديافاير)
عناوين بحث:
دردهای استخوانی و مفصلی - تشنج - شوره سر - یبوست و اگزما در دوران بارداری- ضرر نوشیدن چای و روغن نباتی - كم كاری تیروئید - عوارض ناتوانی سلولی - پف كردن بدن بعد از خواب - چای گل گاوزبان و ...
جلسه دوازدهم(۳۰/۹/۹۰): (دكتر حسن اكبري)
دانلود صوت (۲۶ دقيقه؛ ۳.۸ مگابايت): (پيكو فايل) (مديافاير)
دانلود فيلم (۳۰ مگابايت؛ wmv): (مديافاير)
عناوين بحث:
نقش تغذيه در سلامتي - تيك عصبي - ميزان طبيعي خوردن آب - نوشيدني ها - خارش - ديسك كمر - هلال سفيد ناخن - لك و پيس - درد پاشنۀ پا
جلسه سيزدهم(۷/۱۰/۹۰):
دانلود صوت (۴۲ دقيقه؛ ۶.۳ مگابايت): (پيكو فايل) (مديافاير)
دانلود فيلم (۵۰ مگابايت؛ wmv): (مديافاير)
عناوين بحث:
شكستگی ها - كاهش ديد - كمر درد - حساسيت و خارش - پوسيدگی دندان - خلط پشت حلق (ريزش سينوسی) - سفيد كنندۀ دندان - قوز قرنيه - كم خونی - آرتروز - ويتيليگو (پيسی - برص) - چای و دمنوش های سنتی - رودۀ تحريك پذير - رفلكس معده - گرفتگی شريان گردن - وزوز گوش - تشنج - نفخ شكم - ورم معده - عرق كردن سر - يبوست شديد - سينوزيت - ميگرن سرد (خانم ها) ريزش موی دختران - تنگی نفس - خارش پاشنه پا - ترك پاشنه پا - وسواس - افسردگی - لكه بر روي پوست - تنگی كانال نخاع - هليكوباكتر - لكه های سفيد روی انگشتان - كاهش سياهی دور چشم - آب مرواريد - سرطان كبد - زردی - چربی و حجم دور شكم - اگزمای پوستی (سوداوی - صفراوی) - ترميم پوست انگشتان
جلسه چهاردهم(۱۴/۱۰/۹۰):
دانلود صوت (۴۳ دقيقه؛ ۶.۴ مگابايت): (پيكو فايل) (مدیافایر)
دانلود فيلم (۷۵ مگابايت؛ wmv): (مدیافایر)
عناوين بحث:.
جلسه پانزدهم(۲۱/۱۰/۹۰):
دانلود صوت (۴۷ دقيقه؛ ۷ مگابايت): (پيكو فايل) (مديافاير)
دانلود فيلم (۶۲ مگابايت؛ wmv): (مديافاير)
عناوين بحث:
کندن غیر ارادی موها (غلبه سودا در پوست) - کک و مک - درشت بودن منافذ پوست - درمان زگیل و خال گوشتی - عفونت گوشه چشم - درمان خروپف - نفخ روده - بلند شدن قد - سردرد میگرنی گرم و سرد - لکنت زبان - لاغری - جوش - زردی نوزاد - ام اس - قوانین گرمی و سردی غذاها - طرز تهیه چیپس گرم - آلزایمر - اگزما - گرفتگی شدید بینی و لوزه سوم بزرگ - رفع غلبه سودا - بی خوابی ناشی از فکر و خیال - لکه های قهوه ای روی پوست خانم ها - گرفتن رگ پا - بیش فعالی - تنظیم فشار خون - ریزش موی سر
جلسه شانزدهم(۲۸/۱۰/۹۰):
دانلود صوت (۶۲ دقيقه؛ ۹ مگابايت): (پيكو فايل) (مديافاير)
دانلود فيلم (۵۲ مگابايت؛ wmv): (مدیافایر)
عناوين بحث:
فشار خون و چربی خون - کم کاری تیروئید - سرگیجه سرد - تپش قلب - خواب سنگین - بدخوابی - ازدست دادن حس بویایی - انسدا عروق - زالو درمانی - حساسیت (آلرژی) به گیاهان - آبریزش بینی - پلاکت - دندان قروچه - حساسیت - صدادادن غضروف ها - بی حسی دست و پا ناشی از ضعیف شدن عصب - هپاتیت - پیشگیری از سرطان - داغی و سوزش کف پا - ترک کف پا - ریزش قطعه ای مو - سوزش سرانگشتان - آلرژی شدید بینی و کیپ شدن بینی - واریس پا - سرطان کبد - چاقی و لاغری صورت - آرتروز گردن و کتف - کیست - لکنت زبان ناشی از ترس - خواب زیاد - شل بودن عضلات شکم - عدم کنترل ادرار - لزوم بستن کمر - شوره مژه - حواسپرتی - خارش و تیرگی کشاله ران - از بین بردن اثر سوختگی های قدیمی - کم کاری تیروئید و کم خونی - آفتاب سوختگی - دیستونی (نوعی اختلالات مغزی) - جای جوش در صورت - بیداری و بی قراری کودک در بین خواب - چربی مو و تری گلیسیرید - بوی بد دهان - به حرف آمدن کودکان - بی قراری کودکان - ضعف کودکان - دفع موهای زائد صورت - دفع سنگ کلیه - تبخال - احساس سردی در استخوان - درد معده - دفع انگل - احساس صدای شرشر آب در گوش - ترشح پشت حلق - رشد موی محاسن و سر - کبد چرب - اوتیسم ضعیف
جلسه هفدهم(۵/۱۱/۹۰): (دكتر حسن اكبري)
دانلود صوت (۴۶ دقيقه؛ ۷ مگابايت): (پيكو فايل) (مدیافایر)
دانلود فيلم (۵۲ مگابايت؛ wmv): (مدیافایر)
عناوين بحث:
نظر رهبری بر روي واژۀ طب اسلامی ــ ايرانی - ريشۀ مشترك بيماری ها - بحث پيرامون روغن ها - جوش های كيستی - درمان سرفه بعد از سرماخوردگی و سينوزيت - اختلال رفتاری (كندن مو) - فشار خون - مشكل در حس چشايی - لوزۀ سوم - مشكلات شنوايي بعد از عمل گوش - غلبۀ بلغم - افزايش حافظه و زخم اثنی عشر - ناآرامی و پرخاش كودكان - تيك عصبی - زخم معده - زردی - سنگ كليه
توجه: اين جلسه به علت عدم آنتن دهي مناسب محل ضبط، دچار مشكلاتي مي باشد.
پايان
اين برنامه در قالبی جديد در شبكه تلويزيونی قرآن و در همان زمان قبلی در برنامه صبح و اميد ادامه پيدا كرد كه ميتوانيد از لينك زير به آن برنامه دسترسی داشته باشيد:
http://shiateb.blogfa.com/post-131.aspx
دعایی جهت عدم تاثیر سموم غذا
دسترسی به غذاهای طبیعی و سالم، یکی از اصول مهم حفظ سلامتی است و این موضوع، بخصوص برای اهل ایمان که بر اساس آموزه های اسلام، خواستار رزق حلال و طیب هستند اهمیت فراوانی دارد. اما صنعتی شدن عرصۀ تغذیه و استفاده از مواد نگه دارنده و سموم شیمیایی، باعث شده است که حتی سبزیجات و میوه ها که شاید از سالمترین مواد موجود در بازار باشند نیز آلوده به این سموم گردند و امید چندانی جهت دسترسی به مواد خوراکی کاملاً سالم وجود نداشته باشد. از این رو بکارگیری تدابیری که باعث سم زدایی از بدن میشود اهمیت فراوانی دارد. استفاده از چای بادرنجبویه و انجام سنت حجامت میتواند نمونه هایی از این موضوع باشند. لیکن با رجوع به منابع حدیثی،به موردی بر میخوریم که بخصوص در شرایط امروزی اهمیت وافری پیدا می کند و آن تعویذی است که مانع از اثر سموم غذا میشود. شایسته است که شیعیان اهل بیت علیهم السلام در عین تلاش جهت بدست آوردن غذاهای سالم، این دعا را هم در ابتدای هر غذایی بخوانند تا به حول و قوه الهی از اثرات سموم موجود در غذاها در امان بمانند.
بِسْمِ اللَّهِ الشَّافِی، بِسْمِ اللَّهِ الْکَافِی، بِسْمِ اللَّهِ الْمُعَافِی، بِسْمِ اللَّهِ الَّذِی لَا یَضُرُّ مَعَ اسْمِهِ شَیْءٌ، وَ لَا دَاءٌ فِی الْأَرْضِ، وَ لَا فِی السَّمَاءِ وَ هُوَ السَّمِیعُ الْعَلِیم
به نام خداوند شفا بخش، به نام خداوند کفایت کننده، به نام خداوند عافیت دهنده، به نام خدایى که با یاد کردن نامش هیچ چیزی و هیچ مرضی در زمین و آسمان ضرر نمی رساند، و اوست شنوا و دانا
منبع: http://shiateb.blogfa.com/post-122.aspx
چرا نماز خواندن برایمان سنگین می شود ؟
گاه دیده میشود که خودمان یا دیگران سر مسأله نمازمشکل پیدا میکنیم و انگار خواندن نماز برایمان همچون یک کوه سنگین میشود .
به راستی چرا این اتفاق در زندگی میافتد ؟
کارهای نیک، جای نماز را نمیگیرد
بعضی از افراد خیال میکنند یکی دو تا کار خوب انجام میدهند ، میتواند کارهای دیگرشان را جبران کند .
فردی قمه میزند،شب تا صبح سینه میزند اما نماز صبحش قضا میشود فکر میکند همان کارهای دیشبش بس است و جبران نماز قضا شدهاش را میکند .
اگر پلیس راه جلوی شما را گرفت و گفت: گواهینامه رانندگی! شما اگر خیال کنی گواهینامههای دیگر ، شما را نجات میدهد، نجات نمیدهد. گواهینامههای پزشکی، گواهینامههای اجتهاد، کارت مجلس، کارت خبرگان، وزارت، سفارت، پروانه تجارت، کارت بازرگانی، صد رقم کارت و پروانه داشته باشی، پلیس تا کارت رانندگی نداشته باشی نمیگذارد بروی.
کارهای دیگر کار نماز را نمیکنند.
ميدان مغناطيسي بدن انسان و تاثير نماز بر آن
هارولدبور از دانشگاه ييل براي اولين بار با انجام يك آزمايش ساده،به وجود ميدان مغناطيسي در اطراف موجود زنده پيبرد.او با توجه به يك مولد الكتريكي كه در آهنربا در داخل سيمپيچ دوران ميكند و جريان توليد ميكند،سمندري را در يك ظرف آبنمك قرار داد و ظرف را به دور سمندر چرخاند.الكترودهايي كه در اين ظرف وجود داشتند و به يك گالوانومتر حساس متصل شدهبودند،يك جريان متناوب را نشان ميدادند.
جایگاه جن، شیطان و جادوگر در عالم
نویسنده:
اصغر طاهر زاده
معرفی:
واقعیت این است که همیشه انسانها در صدد بودند تا از رازهای عالم وجود پرده بردارند تا بتوانند از تاثیر و نقش انها در زندگی خود بهره گیرند و با ملکوت مانوس باشند. البته در این میان کسانی هستند که عطش زیادی در این کار دارند و طالب نفس اماره هستند و ... در این کتاب نویسنده سعی کرده به کمک قرآن و روایات و دلایل حکمی جایگاه جن، شیطان و جادوگر را در عالم مشخص کند تا نه تنها مرز خرافه با حقیقت روشن شود، بلکه خواننده با معارف بلندی در موضوع امور غیبی آشنا گردد و بتواند با پیگیری این امور جهت زندگی خود را به سیره ی اولیای دین نزدیک کند.
دانلود کتاب:
لينک دانلود (حجم حدود 2 مگابايت)
براي دانلود، روي لينک بالا کليک سمت راست کرده و Save Target As را بزنيد.